Isprobala sam prirodnu kozmetiku – Beeluv Cosmetics

Znate da ja nisam neko ko voli da eksperimentiše kada je u pitanju moja koža,  i da vam baš uvijek preporučujem isključivo ono što sam probala i u šta sam sigurna da prija prvenstveno mojoj koži. Obično kada mi se djevojke/žene jave za određeni proizvod istaknem da ne mora da znači da će baš prijati svima, morate poznavati vašu kožu, pratiti njene signale i prema tome se i ponašati.

Nije moguće da svima sve odgovara isto kao što nije moguće da našoj koži odgovaraju aposlutno svi proizvodi. Piling za tijelo ranije sam koristila od dva brenda i mogu reći da sam bila zadovoljna. Ono što me je privuklo kod Beeluv Cosmetics prije svega iskreno, bilo je pakovanje. Naravno, znala sam da na osnovu toga ne mogu naručiti/kupiti, pa sam sa super ljubaznom Belmom izabrala baš onaj koji odgovara mojoj koži. Prilikom prvog nanošenja pored predivnog mirisa i teksture, osjetila sam da mojoj koži prija te da nemam reakcije poput crvenila ili nedaj Bože osipa ( što mi se dešavalo).

Nakon tuširanja moja koža je jako mekana, no međutim, s obzirom na to da imam dermatitis jako brzo se isušuje i potrebna joj je dodatna njega. Znate da sam godinama vjerna brendu Avene i da koristim njihovu kremu/mlijeko za tijelo, ali sam ovom brendu dala šansu i po prepourici Belme probala maslac. Iskreno, aposlutno se nisam pokajala! Jako malo je potrebno da se nanese, brzo upija i ne ostavlja masne flekice. Djevojke koje imaju suhu kožu moja apsolutno preporuka je maslac Beeluv Cosmetics-a.

Znate da na blogu dijelim mišljenje isključivo o proizvodima kojima vjerujem i koje sam sama probala. Drago mi je da sam se oslobodila da probam ono što ranije sigurno ne bih. Također, drago mi je da je ovo domaći brend i da je hrabra Belma napustila svoj full time posao i posvetila se stvaranju kozmetike za sve tipove kože.

Ono što me je obradovalo i što svakodnevno ( najčešće pred spavanje) nanosim na svoje usne su personalizovani scrub i lip balm. Mirišu, njeguju i idealan su poklon.

Sve info potražite na instagram profilu Beeluv Cosmetisc i izaberite nešto za sebe, nećete se pokajati.

Do čitanja,

Emina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *