Zašto je Orthomol moj favorit već nekoliko godina?

Evo ga pred vama je drugi post u ovoj mojoj odluci ( a prema vašim glasovima) da postove objavljujem sedmično. Iako bi trebalo da to bude tokom vikenda, znam kakva me sedmica čeka pa sam odlučila da post bude danas kako bih za vikend imala više vremena za odmor.

O Orthomolu sam pisala i ranije, na instagramu je jedan od mojih najčešćih postova i story priča ali sa razlogom. On je moj saveznik u dobrom imunitetu sad već skoro pa četvrtu godinu. U nekim prvim postovima pisala sam zbog čega sam ga izabrala, a dvije godine pandemije su dokaz zašto je najbolji i zašto ovu naviku ne planiram mijenjati.

Ja kombinujem i obično pijem Orthomol Immun ili Orhtomol Vital F. Energije mi uvijek nedostaje, radim puno i često osjećam umor. Iskreno, on mi pomaže. Čuva moj imunitet, daje mi energiju, poboljšava moj apetit i u jednoj kesici imam aposlutno sve vitamine koji su mi potrebni za normalno i zdravo funkcionisanje moj organizma.

Sjajna vijest je da ukoliko svoju dozu kupite putem weba www.healthmovers.ba i unesete kod INOEEEA ostvarujete popust od 10% a narudžba stiže na vašu adresu 🙂

Čuvajte svoj imunitet, zdravlje i sebe!

Do čitanja,

Emina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *