Moji omiljeni Weleda proizvodi.

O Weleda proizvodima sam pisala u pojedinačnim postovima nekad ranije, ali naša ljubav traje već više od dvije godine i idalje su moji favoriti kada je u pitanju gel za tuširanje ali i krema za ruke. Na fotografiji vidite dva, dodala bih još samo jedan a to je rozi LOVE budući da i on miriše savršeno. Weleda proizvodi su stvarno ono najbolje što nam je priroda dala i uvjerim se svaki dan prilikom tuširanja. Tekstura gela je savršena, miris neodoljiv  i što je najvažnije sadrži prirodne sastojke.

Ja sam nedavno govorila upravo o tome da ne mora da nam odgovara svaki proizvod samo zato što je prirodan. Vrlo je važno poznavati svoju kožu, pronaći ono što joj odgovara i njeguje je na napravi način. Znate da nikada ne bih preporučila ono što i sama ne koristim, pa je tako linija gelova za tuširanje brenda Weleda moja iskrena i preporuka broj jedan. Jednostavno ih je pronaći u bolje opremljenim apotakama, te oni koji uživaju u online kupovini svoje omiljene mogu pronaći na www.healthmovers.ba i uz korištenje koda INOEEEA ostvariti 10% popusta.

To isto važi i za skin food čarobnicu u zelenom pakovanju. Prvi put sam probala iz liste linije puter za tijelo i do danas je jedan od mojih omiljenih mazalica za kožu. Prije svega jer je moja koža jako osjetljiva i reaguje na bilo koji preparat koji mi ne odgovara na način da me koža svrbi, postaje crvena a nerijetko se pojavi i urtikarija.

Sa skin food linijom to nije slučaj! Dovoljno je masna a što je važno koža ju brzo upija i savršeno mekana je nakon nanošenja. Krema za ruke je moj must have proizvod u torbi, budući da mi ruke budu jako suhe, te ju nanosim nekoliko puta na dan.

Nekoliko puta ste me pitali za miris. Mogu ga definisati kao prirodan i svjež, meni odgovarajući.

Kremu  iz ove linije kao i gelove za tuširanje možete naručiti putem www.healthmovers.ba a Kreme su pored apoteka od nedavno dostupne i u DM poslovnicama.

Vratimo se prirodi i njegujmo svoju kožu redovno..

Do čitanja,

Emina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *