Alergije, da li vas je dosta?

Često sam pisala o dosadnim alergijama koje su znantno znale da utiču na kvalitetu mog života. Puno je događaja  koje sam propustila nekad zbog straha da ću da dobijem osip ili otok, a nekad jer se to zaista i desilo. Nekada noć ranije, nekada doslovno nekoliko sati prije odlaska na neko mjesto, putovanje itd.

Jedan period sam bila prilično okej. Ove koje imam sad ne pamtim od prošle godine i istog perioda  ( s tim da je prošle godine bilo tik pred godišnji odmor pa mi je stvaralo još veću paniku). Danas je mislim prvi dan da sam se osjećala oke.  Zašto ovo sve pišem? Iz razloga što ko god nije imao iskustvo alergije, ne zna koliko mogu biti naporne, uporne i ponekad opasne po život. Ono što naučim svaki put kad se pojave jeste koliko je važno slušati stručnjake i pratiti svaki savjet. Sa osipom sam se probudila u ponedjeljak ujutro i isti je naravno sanirala moja dr. Tamara i dala jasne upute za naredna tri dana. Pravila sam se pametna pa preskočila šta mi je rekla, te utorak večer provela uz gušnje i hitnu pomoć. Na svu sreću, sve je oke, potpunom terapijom me je pokrila moja Tamara te vjerujem dok ista djeluje da ću da budem kao nova.

Alergije su naporne, nakon inekcija kortikosteroida osjećate se prilično iscrpljeno, izmoreno i pospano. Kombinacija sa poslom je ponekad izazov, ali velika razlika je kada je imunitet dobar i kada vam ne manjka energije. Mene već tri+ godine čuva Orthomol immun i kad god osjetim da je potrebno da se vratim sa konzumiranja na svaki drugi-treći dan na svaki, to  i uradim. Iza mene ali i ispred je mene je dosta stresa, mnogo posla i obaveza te je malo čudo u plavoj kesici uvijek uz mene.  Istina je da mnogo lakše podnosim kortikosteroide i iscrpljenost nakon primanja istih zahvaljujući dobrom imunitetu i konzumiranju svih vitamina koji mi trebaju u samo jednoj kesici.

Moram(o) se odmarati, paziti na hranu koju jedemo, brinuti se o redovnom snu i mentalnom zdravlju Za sve drugo tu je Orthomol.

Orthomol immun sadrži sve vitamine koji su potrebni vašem organizmu i možete birati onaj za kojim imate trenutno potrebu.. I ne zaboravite da je Orhtomol beauty jedini koji možete komibinirati uz bilo koji odabrani.

 Cijeli asortiman možete pogledati na www.healthmovers.ba te uz kod INOEEEEA dobiti 10% popusta. Besplatna je dostava i iznenaditi ćete se koliko brza .

Do čitanja,

Emina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *